1

Ιστορικό

historyΟ ιδρυτής της εταιρείας Κλάδης Σπύρος δραστηριοποιείται στο χώρο του αλουμινίου από το 1967, έτος κατά το οποίο άνοιξε δικό του κατάστημα με κουφώματα αλουμινίου με την επωνυμία Β.Ε.ΑΛ. (Βιοτεχνία Εφαρμογών Αλουμινίου) στους Αγίους Αναργύρους. Η εταιρία διαγράφει μια σημαντικότατη πορεία συνεχούς ανάπτυξης και το 1993 μεταφέρεται σε νέες εγκαταστάσεις στο Ν.Ηράκλειο.
Το 1994 γίνεται και επίσημα πιστοποιημένος συνεργάτης της Europa γεγονός που την καθιστά μία από τις πρώτες εταιρείες στο χώρο της που λαμβάνουν τέτοιο πιστοποιητικό.
Το 2003  λόγω συνταξιοδότησης του ιδρυτή της εταιρείας η διοίκηση παραχωρείται στην επόμενη γενιά. Έτσι τα ηνία αναλαμβάνουν οι δύο γιοί Κλάδης Γιώργος (Φυσικός Msc) και Κλάδης Δημήτρης (Μεταλλουργός μηχανικός Ε.Μ.Π.) και ιδρύεται η Practikal Αφοι Κλάδη & ΣΙΑ Ο.Ε.
Από τότε η εταιρεία επενδύοντας στην έρευνα και την συνεχή ενημέρωση σε θέματα  εξέλιξης κουφωμάτων έχει καταφέρει να βελτιώσει την ποιότητα των προϊόντων  και των υπηρεσιών της και να αυξήσει σημαντικά το πελατολόγιό της.
Η ακτίνα δράσης της εταιρείας καλύπτει την Αττική, την Πελοπόννησο, την Εύβοια, την Κεντρική Ελλάδα, καθώς και τα Νησιά των Κυκλάδων.

ce

exoikonomisi ii

Νέα

DSC01234ssΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης ενεργειακών κουφωμάτων σε συγκρότημα δύο μεζονετών στην Κάτω Κηφισιά.

Περισσότερα...

dsc01036ssΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης ενεργειακών κουφωμάτων σε δυόροφη πολυτελή κατοικία στο Χαλάνδρι.

Περισσότερα...

Σε τι δίνετε μεγαλύτερη σημασία για την επιλογή κουφωμάτων:
Follow Me on Pinterest

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας.


* Γράψτε το σωστό αριθμό