1

Υπηρεσίες

Μελέτη

meleti1Η Practikal Αφοι Κλάδη & ΣΙΑ Ο.Ε. διαθέτει στελέχη (μηχανικούς) με υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, εμπειρίας  και επιστημονίκης κατάρτισης οι οποίοι αφού επισκεφτούν και μελετήσουν το χώρο σας, μπορούν να σας δώσουν τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή ή ανακαίνιση του σπιτιού ή του κτιρίου σας.

 

Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να ενημερωθείτε για θέματα όπως:

 • Θερμική και ακουστική μόνωση των κουφωμάτων.
 • Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την εμφάνισή τους.
 • Την διαδικασία εργασιών πρίν και μετά την τοποθέτησή τους.
 • Την κατάλληλη διάσταση-αναλογία.
 • Την επιλογή κατάλληλου υαλοπίνακα.
 • Τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε τύπου κουφώματος.
 • Την διαδικασία χτισίματος ώστε τα ανοίγματα που θα γίνουν να είναι κατάλληλα να υποδεχθούν το κούφωμα των απαιτήσεων σας.
 • Εφαρμογή αυτοματισμών.
meleti

dealΕπίσης σας παρουσιάζονται όλες οι κατασκευαστικές λύσεις ώστε να οδηγηθείτε με επιτυχία στην επιλόγη του πιο κατάλληλου συστήματος που θα εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για καινούρια κατασκευή σπιτιού είτε για αντικατάσταση κουφωμάτων.
Τέλος λαμβάνοντας γραπτώς μια οικονομική προσφορά-μελέτη που αναφέρει με σαφήνεια όλες τις λεπτομέρειες των κατασκευών ενημερώνεστε για τον χρόνο παράδοσης, την χρονική διάρκεια της τοποθέτησης, τις τεχνικές δυσκολίες που πιθανόν να παρουσιαστούν και το συνολικό κόστος που θα σας επιβαρύνει. 

Αντικατάσταση

Αντικατάσταση Κουφωμάτων

rebuildΗ ανάγκη μιας μέσης κατοικίας για θέρμανση το χειμώνα ανέρχεται περίπου στο 70% της συνολικής της κατανάλωσης ενέργειας. Τα κουφώματα παίζουν μεγάλο ρόλο στην ποσότητα ενέργειας που καθημερινά καταναλώνουμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις επιθυμητές συνθήκες διαβίωσης στον εσωτερικό χώρο ενός σπιτιού. Από τις πόρτες και τα παράθυρα έχουμε μεγάλη απώλεια θερμότητας από τον εσωτερικό χώρο κατά την χειμερινή περίοδο και είσοδο θερμότητας από τον εξωτερικό χώρο κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Για να κρατήσουμε σταθερή την εσωτερική θερμοκρασία ένος χώρου καταναλώνουμε ηλεκτρική ενέργεια για ψύξη το καλοκαίρι και πετρέλαιο για την θέρμανση το χειμώνα. Αλλάξτε τώρα τα παλιά και ενεργοβόρα κουφώματά σας με νέα ενεργειακά και μειώστε την δαπάνη για ψύξη-θέρμανση.
saveenergyΗ Practikal Αφοι Κλάδη & ΣΙΑ Ο.Ε. αναλαμβάνει την πλήρη ή μερική αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων με νέα συμβατικά ή θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου με διπλά ενεργειακά τζάμια 3ης γενιάς που τοποθετούνται αυθημερόν και καλύπτουν όλες τις ενεργειακές απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής με το ελάχιστο δυνατό κόστος και χωρίς μερεμέτια.  Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα επιδότησης με την μορφή έκπτωσης χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, τιμές ζώνης και ενεργειακούς επιθεωρητές. Με ένα τηλεφώνημα στην εταιρεία μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προσφορές μας και τους τρόπους πληρωμής.
Η αποξήλωση των παλαιών κουφωμάτων και η τοποθέτηση των νέων γίνεται αποκλειστικά και μόνο από το έμπειρο προσωπικό μας και όχι από εξωτερικά συνεργεία, δίνοντας μεγάλη σημασία στην ελαχιστοποίηση των μερεμετιών που μπορεί να προκύψουν. Επίσης απομακρύνουμε τα παλιά σας κουφώματα σεβόμενοι πάντα τον χώρο σας. Ταυτόχρονα γίνεστε κάτοχοι των προνομίων τεχνικής υποστήριξης που προσφέρει η εταιρεία μας (after sales service) έτσι ώστε να είστε σίγουροι για την ποιότητα και την αντοχή των κουφωμάτων που επιλέξατε.


Οφέλη απο την αντικατάσταση κουφωμάτων

 • Θερμομόνωση-εξοικονόμηση ενέργειας.

Η αντικατάσταση ενός παλιού ξύλινου ή αλουμινένιου κουφώματος με ένα νέο ενεργειακό  συμβάλει σημαντικά στη μόνωση του χώρου σας με αποτέλεσμα την μείωση στην κατανάλωση ενέργειας και άρα την εξοικονόμηση χρημάτων. Ένα θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα ουσιαστικά απομονώνει το εσωτερικό από το εξωτερικό περιβάλλον, εμποδίζοντας την μεταφορά θερμότητας. Με αυτό τον τρόπο, περιορίζεται η χρήση συσκευών θέρμανσης και ψύξης. Τα αποτελέσματα είναι περισσότερο θεαματικά αν χρησιμοποιηθούν ανακλαστικοί υαλοπίνακες χαμηλής απορροφητικότητας (ενεργειακά τζάμια) με αέριο αργό στο διάκενο ανάμεσα στα δύο τζάμια.

 • Ηχομόνωση.

Στα σημερινά αστικά κέντρα με την τεράστια ηχορύπανση, η ηχομόνωση αποτελεί σημαντική παράμετρο που βελτιώνει την ποιότητα ζωής. Οι σύγχρονες μέθοδοι κατασκευής με κεντρικά και περιμετρικά ελαστικά σε συνάρτηση με διπλή υάλωση ή την χρήση πολυεπίπεδων τζαμιών (triplex), έχουν τη δυνατότητα να εμποδίσουν την μεταφορά του ήχου προς στο εσωτερικό της κατοικίας και έτσι πετυχαίνετε την πλήρη απομόνωσή σας από το θορυβώδες εξωτερικό περιβάλλον.

 • Ασφάλεια.

Στα σύγχρονα κουφώματα υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμών με περιμετρικά κλειδωμάτα μέχρι και 10 σημεία ανά φύλλο.  Επιπλέον με την τοποθέτηση τζαμιών triplex και ρολλών ασφαλείας που δύσκολα παραβιάζονται αυξάνουμε κατά πολύ την αντικλεπτική προστασία.

 • Αισθητική.

Τα σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου διατίθενται σε διάφορες μορφές, καμπυλωτά και ίσια ικανοποιώντας έτσι τις περισσότερες σχεδιαστικές επιλογές. Επιπρόσθετα, η δυνατότητα βαφής σε οποιοδήποτε χρώμα καλύπτει όλες τις αρχιτεκτονικές τάσεις και δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον κατοικίας ή εργασίας.

 

Συντήρηση-Επισκευή

Η συντήρηση στα κουφώματα αλουμινίου είναι κάτι που πολλοί δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Αυτό είναι λάθος γιατί οι πόρτες και τα παράθυρα ενός σπιτιού χρησιμοποιούνται καθημερινά και πολλές φορές όχι με τον σωστό τρόπο. Επίσης μην ξεχνάμε ότι αποτελούνται από κινούμενα μέρη και από εξαρτήματα που φέρουν φορτία,  γι΄αυτό είναι λογικό να χρειάζονται συντήρηση ή ακόμα και επισκευή όπως κάθε αντικείμενο που βρίσκεται σε λειτουργία.

Η Practikal Αφοι Κλάδη & ΣΙΑ Ο.Ε.  αναλαμβάνει  την επισκευή των παλιών σας κουφωμάτων αλουμινίου. Με ένα μόνο τηλεφώνημα, συνεργείο από έμπειρους τεχνικούς επισκέπτεται τον χώρο σας, εκτιμά αν επισκευάζονται ή όχι τα παλιά σας κουφώματα και σας ενημερώνουν για τη διαδικασία και το κόστος της εργασίας. Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμα, πιστοποιημένα και έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας.

Εναλλακτικά μπορείτε να ενημερωθείτε για τα οφέλη αντικατάστασης των κουφωμάτων σας, καθώς και για τα πλεονεκτήματα και την οικονομία που σας παρέχουν τα νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου. Επίσης χωρίς καμία δέσμευση μπορείτε να ζητήσετε μια οικονομική προσφορά-μελέτη και να μάθετε τις τιμές για καινούρια κουφώματα αλουμινίου.  Είναι σίγουρο ότι αφού μελετήσετε τα οφέλη όπως η οικονομία, η εμφάνιση και η ασφάλεια που πετυχαίνουμε με τα νέα κουφώματα καθώς και την σύντομη απόσβεση του κόστους τους, θα συμπεράνετε ότι πρόκειται για μια σημαντική επένδυση που θα αποφέρει κέρδη και όχι για μια άσκοπη σπατάλη.

service

Υποστήριξη

Με κάθε αγορά επώνυμων πιστοποιημένων κουφωμάτων η Practikal Αφοι Κλάδη & ΣΙΑ Ο.Ε.  σας παραδίδει έντυπο με οδηγίες χρήσης, συντήρησης και καθαρισμού καθώς και έντυπο εγγύησης καλής λειτουργίας 5 ετών ώστε να διασφαλίζεστε από τυχόν μελλοντικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Το τηλέφωνο της εταιρείας είναι στην διάθεση των πελατών της για κάθε απορία, προφορική οδηγία, συμβουλή ή επέμβαση. Έχουμε επενδύσει σημαντικά στο τομέα της τεχνικής υποστήριξης και της εξυπηρέτησης του πελάτη μετά την αγορά (after sales service) και γι' αυτό είμαστε υπερήφανοι που μεγάλο ποσοστό των πελατών μας προέρχεται από συστάσεις ήδη ικανοποιημένων πελατών.

Επίσης καλύπτουμε τεχνικά και περιπτώσεις επισκευής ή συντήρησης παλαιών κουφωμάτων αλουμινίου.

support

ce

exoikonomisi ii

Νέα

DSC01234ssΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης ενεργειακών κουφωμάτων σε συγκρότημα δύο μεζονετών στην Κάτω Κηφισιά.

Περισσότερα...

dsc01036ssΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης ενεργειακών κουφωμάτων σε δυόροφη πολυτελή κατοικία στο Χαλάνδρι.

Περισσότερα...

Σε τι δίνετε μεγαλύτερη σημασία για την επιλογή κουφωμάτων:
Follow Me on Pinterest

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας.


* Γράψτε το σωστό αριθμό