1

Συντήρηση-Επισκευή

Η συντήρηση στα κουφώματα αλουμινίου είναι κάτι που πολλοί δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Αυτό είναι λάθος γιατί οι πόρτες και τα παράθυρα ενός σπιτιού χρησιμοποιούνται καθημερινά και πολλές φορές όχι με τον σωστό τρόπο. Επίσης μην ξεχνάμε ότι αποτελούνται από κινούμενα μέρη και από εξαρτήματα που φέρουν φορτία,  γι΄αυτό είναι λογικό να χρειάζονται συντήρηση ή ακόμα και επισκευή όπως κάθε αντικείμενο που βρίσκεται σε λειτουργία.

Η Practikal Αφοι Κλάδη & ΣΙΑ Ο.Ε.  αναλαμβάνει  την επισκευή των παλιών σας κουφωμάτων αλουμινίου. Με ένα μόνο τηλεφώνημα, συνεργείο από έμπειρους τεχνικούς επισκέπτεται τον χώρο σας, εκτιμά αν επισκευάζονται ή όχι τα παλιά σας κουφώματα και σας ενημερώνουν για τη διαδικασία και το κόστος της εργασίας. Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμα, πιστοποιημένα και έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας.

Εναλλακτικά μπορείτε να ενημερωθείτε για τα οφέλη αντικατάστασης των κουφωμάτων σας, καθώς και για τα πλεονεκτήματα και την οικονομία που σας παρέχουν τα νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου. Επίσης χωρίς καμία δέσμευση μπορείτε να ζητήσετε μια οικονομική προσφορά-μελέτη και να μάθετε τις τιμές για καινούρια κουφώματα αλουμινίου.  Είναι σίγουρο ότι αφού μελετήσετε τα οφέλη όπως η οικονομία, η εμφάνιση και η ασφάλεια που πετυχαίνουμε με τα νέα κουφώματα καθώς και την σύντομη απόσβεση του κόστους τους, θα συμπεράνετε ότι πρόκειται για μια σημαντική επένδυση που θα αποφέρει κέρδη και όχι για μια άσκοπη σπατάλη.

service

ce

exoikonomisi ii

Νέα

DSC01234ssΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης ενεργειακών κουφωμάτων σε συγκρότημα δύο μεζονετών στην Κάτω Κηφισιά.

Περισσότερα...

dsc01036ssΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης ενεργειακών κουφωμάτων σε δυόροφη πολυτελή κατοικία στο Χαλάνδρι.

Περισσότερα...

Σε τι δίνετε μεγαλύτερη σημασία για την επιλογή κουφωμάτων:
Follow Me on Pinterest

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας.


* Γράψτε το σωστό αριθμό