X

Η ανάγκη μιας μέσης κατοικίας για θέρμανση το χειμώνα ανέρχεται περίπου στο 70% της συνολικής της κατανάλωσης ενέργειας.

Τα κουφώματα παίζουν μεγάλο ρόλο στην ποσότητα ενέργειας που καθημερινά καταναλώνουμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις επιθυμητές συνθήκες διαβίωσης στον εσωτερικό χώρο ενός σπιτιού. Από τις πόρτες και τα παράθυρα έχουμε μεγάλη απώλεια θερμότητας από τον εσωτερικό χώρο κατά την χειμερινή περίοδο και είσοδο θερμότητας από τον εξωτερικό χώρο κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Για να κρατήσουμε σταθερή την εσωτερική θερμοκρασία ένος χώρου καταναλώνουμε ηλεκτρική ενέργεια για ψύξη το καλοκαίρι και πετρέλαιο για την θέρμανση το χειμώνα. Αλλάξτε τώρα τα παλιά και ενεργοβόρα κουφώματά σας με νέα ενεργειακά και μειώστε την δαπάνη για ψύξη-θέρμανση.

icon pig

Η Practikal Αφοι Σ. Κλάδη Ο.Ε. αναλαμβάνει την πλήρη

ή μερική αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων με νέα συμβατικά ή θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου με διπλά ενεργειακά τζάμια 3ης γενιάς που τοποθετούνται αυθημερόν και καλύπτουν όλες τις ενεργειακές απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής με το ελάχιστο δυνατό κόστος και χωρίς μερεμέτια.  Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα επιδότησης με την μορφή έκπτωσης χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, τιμές ζώνης και ενεργειακούς επιθεωρητές. Με ένα τηλεφώνημα στην εταιρεία μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προσφορές μας και τους τρόπους πληρωμής.

 

icon koufoma

Η αποξήλωση των παλαιών κουφωμάτων και η τοποθέτηση των νέων γίνεται αποκλειστικά και μόνο από το έμπειρο προσωπικό μας και όχι από εξωτερικά συνεργεία, δίνοντας μεγάλη σημασία στην ελαχιστοποίηση των μερεμετιών που μπορεί να προκύψουν. Επίσης απομακρύνουμε τα παλιά σας κουφώματα σεβόμενοι πάντα τον χώρο σας. Ταυτόχρονα γίνεστε κάτοχοι των προνομίων τεχνικής υποστήριξης που προσφέρει η εταιρεία μας (after sales service) έτσι ώστε να είστε σίγουροι για την ποιότητα και την αντοχή των κουφωμάτων που επιλέξατε.

Οφέλη απο την αντικατάσταση κουφωμάτων

icon temperature

Θερμομόνωση εξοικονόμηση ενέργειας

Η αντικατάσταση ενός παλιού ξύλινου ή αλουμινένιου κουφώματος με ένα νέο ενεργειακό  συμβάλει σημαντικά στη μόνωση του χώρου σας με αποτέλεσμα την μείωση στην κατανάλωση ενέργειας και άρα την εξοικονόμηση χρημάτων. Ένα θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα ουσιαστικά απομονώνει το εσωτερικό από το εξωτερικό περιβάλλον, εμποδίζοντας την μεταφορά θερμότητας. Με αυτό τον τρόπο, περιορίζεται η χρήση συσκευών θέρμανσης και ψύξης. Τα αποτελέσματα είναι περισσότερο θεαματικά αν χρησιμοποιηθούν ανακλαστικοί υαλοπίνακες χαμηλής απορροφητικότητας (ενεργειακά τζάμια) με αέριο αργό στο διάκενο ανάμεσα στα δύο τζάμια.

icon soundproof

Ηχομόνωση

Στα σημερινά αστικά κέντρα με την τεράστια ηχορύπανση, η ηχομόνωση αποτελεί σημαντική παράμετρο που βελτιώνει την ποιότητα ζωής. Οι σύγχρονες μέθοδοι κατασκευής με κεντρικά και περιμετρικά ελαστικά σε συνάρτηση με διπλή υάλωση ή την χρήση πολυεπίπεδων τζαμιών (triplex), έχουν τη δυνατότητα να εμποδίσουν την μεταφορά του ήχου προς στο εσωτερικό της κατοικίας και έτσι πετυχαίνετε την πλήρη απομόνωσή σας από το θορυβώδες εξωτερικό περιβάλλον.

icon security

Ασφάλεια

Στα σύγχρονα κουφώματα υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμών με περιμετρικά κλειδωμάτα μέχρι και 10 σημεία ανά φύλλο.  Επιπλέον με την τοποθέτηση τζαμιών triplex και ρολλών ασφαλείας που δύσκολα παραβιάζονται αυξάνουμε κατά πολύ την αντικλεπτική προστασία.

icon aesthetics

Αισθητική

Τα σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου διατίθενται σε διάφορες μορφές, καμπυλωτά και ίσια ικανοποιώντας έτσι τις περισσότερες σχεδιαστικές επιλογές. Επιπρόσθετα, η δυνατότητα βαφής σε οποιοδήποτε χρώμα καλύπτει όλες τις αρχιτεκτονικές τάσεις και δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον κατοικίας ή εργασίας.

Ζητήστε μας δωρεάν μελέτη πατώντας εδώ

Δωρεάν μελέτη

home6

Αν κατασκευάζετε καινούργιο σπίτι ή έχετε αποφασίσει την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων της κατοικίας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να λάβετε, μετά από επιμέτρηση, μια πλήρη και εμπεριστατωμένη μελέτη εγκατάστασης κουφωμάτων.

Φόρμα επικοινωνίας
ReCaptcha

PRACTIKAL ΑΦΟΙ Σ. ΚΛΑΔΗ Ο.Ε.
Πρασίνου Λόφου 116 | Ν. Ηράκλειο 141 21

Τηλ: 210 2846346 | Fax: 210 2846346
Κινητό: 6944 376313

Αρ.Γ.Ε.ΜΗ:085812202000
Εmail: info@practikal.gr